Blog

https://www.yucerentacar.net/tr

 

Biz Antalya şehrinde araç kiralama hizmeti veren ve bu hizmetlerden biri Antalya gelin arabası kiralama olan bir firmayız. Firmamız aracılığıyla her türlü isteğe uygun kiralanabilir araçlar bulabilmek mümkündür. Kiralık araçlarımız istekleriniz ve zevkleriniz çerçevesinde size sunulmaktadır. Araç kiralamanın size faydası ne olacaktır:

  • Uygun fiyata kullanabileceğiniz lüks bir araç sunulabilmektedir.
  • Araçlarımız arasından istediğiniz modeli seçebilirsiniz.
  • Günlük kiralama yapabilirsiniz.
  • Bir günden daha fazla bir zaman aralığı için araç kiralayabilirsiniz.
  • Kiralanan araçlarımızı sizin için hazırlıyoruz. Gerekli tüm kontroller yapılmaktadır. Araca ait belgeleri de kontrol edebilirsiniz.
  • Kullanıma göre farklılık gösteren araçlarımız bulunmaktadır. Aile tatilleri için ayrı tek kişilik kullanımlar için ayrı araç seçeneklerimiz bulunmaktadır. Özel gelin arabası seçeneklerimizi görebilirsiniz.

Gelin Arabanız Sizi Bekliyor:

Antalya gelin arabası kiralama hizmetimiz ile firmamız aracılığıyla istediğiniz özelliklere sahip gelin arabanızı kiralayabilirsiniz. Bu sayede araba için gereksiz masraflardan kurtulmuş olursunuz. Gelin arabası için gelip araçlarımıza bakabilirsiniz. Araçlarımız arasından ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Aracı istediğiniz gün için kiralayabilirsiniz. Eğer kullanım süresi bir günü geçiyorsa da sorun değil. İstediğiniz günler arasında aracımız kiralanabilmektedir. Bu sayede süslenmeye hazır bir gelin arabanız olmaktadır.

Nasıl kiralayabilirsiniz? Antalya gelin arabası kiralama hizmetimizden faydalanmak için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Araçlarımız hakkında merak ettiğiniz her şeyi sorabilir ve fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

 

Devamını oku

Otomobil Kiralamanın En Güvenilir Adresi Elitcar Rental

Atatürk havalimanı oto kiralama konusunda arabanızı teslim alabileceğiniz ve firmaya teslim edebileceğiniz merkezlerden bir tanesidir. Farklı bir ilden İstanbul’a geldiğinizde arabanızın havalimanında sizi beklemesi işlerinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Teslimatınızı da yine aynı şekilde havalimanında yapabilir ve ödeme işlemlerini yanınıza gelen Elitcar Rental yetkilisi aracılığı ile de tamamlama imkanını elde edebilirsiniz. Ödeme işlemleri konusunda güvenilirlik arz etmesi firmanın piyasa içerisinde önemli bir yere sahip olmasının temelini hazırlamaktadır. Başlangıçta ne kadar ücret üzerinden anlaşma sağladıysanız o miktarı ödemeniz yeterli olacaktır. Size ek bir ücret ya da ödeme çıkarılmayacaktır. Arabanızı teslim alacağınız yeri kendiniz belirleyebilir ve bu şekilde teslim alabilirsiniz. Yine aynı şekilde firmaya arabayı teslim edeceğiniz alanı da size uygun olan bir mekanı seçerek firmaya iletebilirsiniz.

Firma 2005 senesinden beri araba kiralama konusunda ülkemizde marka olma yolunda ilerleyen şirketlerdendir. Online olarak hizmet verebilen ve bu aşamayı da güvenilir bir şekilde sağlayan nadir firmalardan olan Elitcar Rental’a tek bir tık ile erişim sağlayabilirsiniz.

Elitcar Rental kapsamında müşterilere sunulmuş olan arabaların kalitesine bir göz atıldığı zaman oldukça yeni modellerin düşük kilometreler ile kişilerin seçimine sunulduğu görülmektedir. Kiralayacağınız arabaların kilometresinin düşük olması sebebi ile kullanımdan kaynaklanan hatalar ile ya da aracın yıpranmış olması ile alakalı da sorunlar elimine edilmiş olmaktadır. Hangi modeli seçerseniz seçin aynı hizmet kalitesinden faydalanacağınızdan emin olabilirsiniz.

Son Model Arabaları Deneme Fırsatı Elde Edin

Atatürk havalimanı oto kiralama mekanı olarak seçildikten sonra full kasko ile aracınızı teslim alabilirsiniz. Bazı araba kiralama şirketleri müşterilerine teslim etmiş oldukları araçlarda kaskonun ya da bakımların ne durumda olduğunu kontrol etmeden işlem gerçekleştirmektedir. Bu da herhangi bir kaza durumunda kişilerin sıkıntılı süreçler yaşamalarına neden olmaktadır.

 Elitcar Rental kapsamında aracınızın ful kaskolu olduğundan emin olabilirsiniz. Kaza geçirmeniz durumunda bu kasko zaten direkt olarak devreye girecek ve masraflar karşılanacaktır. Dikkat etmeniz gereken tek şey kendi sağlığınızı korumak adına güvenli sürüş deneyimleri yaşamak, geri kalan bütün detaylar firma tarafından halledilmektedir. https://elitcarrental.com/ adresini ziyaret ettiğiniz zaman hem araç modellerini hem de kasko durumlarını detaylı olarak görebilirsiniz. Online sistem kullanım bakımından oldukça kolay olduğu için her yaştan kişiye hitap edebilmekte ve hiçbir sorun ile karşılaşılmadan kullanılmaktadır.

Güvenli Kiralama İçin Uyulması Gereken Kurallar Nelerdir?

Her firma gibi Elitcar Rental bünyesinde de süreç içerisinde uyum sağlamanız gereken kurallar bulunmaktadır. Örneğin Atatürk havalimanı oto kiralama adımını tamamlamak isteyen kişilerin göz önünde bulundurmaları gereken kurallardan bazıları şu biçimde sıralanmaktadır;

  • Kiralama gerçekleştirmeniz için belirlemeniz gereken minimum süre bir gündür. Firma kapsamında saatlik kiralamalar yapılmamaktadır. En az bir günlük bir kiralama ile Elitcar Rental’dan arabanızı teslim alabilirsiniz.
  • Arabanızı teslim etme saatinizde bir değişim meydana gelirse bu değişimden firmayı haberdar etme gibi bir zorunluluğunuz bulunmaktadır. Bu konudaki limit ise 2 saattir. 2 saati aşan gecikmelerde gecikme zammı ücrete dahil edilmektedir.
Devamını oku

Antalya Şehir Terminali Araç Kiralama Hizmetleri

Antalya'nın en güvenilir firması olarak, araç kiralama hizmetlerimiz ile Yüce Rent A Car ayrıcalıklarını sunuyoruz. Firmamız sektörün belirleyici ve öncüsü olarak Antalya'nın tüm ilçelerinde faaliyet gösteriyor. 70 araçlık filo, 19 ilçe servisi, merkez ofis ve Türkiye'nin her noktasına araç kiralama hizmeti ile deneyim ve iş kalitemizi sunuyoruz. Firmamız, Antalya otogar araç kiralama ve havaalanı araç kiralama hizmeti ile seyahatlerinizi keyifli hale getiriyor. Legal olarak hizmet veren şirketimizde, tüm araçlarımızı kaskolu ve sigortalı olarak sunuyoruz.

En yeni model orta sınıf araçlar ve lüks araç sınıfları ile her bütçeye uygun fiyat avantajımızı sunuyoruz. Yüce Rent A Car hizmetleriyle, şehir içi ve yurtiçi seyahatlerinizde Antalya'nın güvenilir firması olarak 7/24 hizmet sunuyoruz. Yurt dışından gelen turistler içinde, havalimanı araç kiralama hizmeti ve şoförlü araç kiralama servisi ile ulaşım ihtiyaçlarını en nitelikli şekilde karşılıyoruz. Antalya otogar araç kiralama firması olarak sunduğumuz diğer hizmetler arasında;

·         Günlük oto kiralama

·         Aylık oto kiralama

·         Yıllık oto kiralama

·         Filo kiralama hizmetleri

·         Havalimanı oto kiralama

·         Otogar araç kiralama

·         Gelin arabası kiralama

·         Minibüs ve otobüs kiralama seçenekleri bulunuyor.

Günlük 17 euro'dan başlayan cazip fiyat avantajlarımız ile aylık ve yıllık kiralamalarda sunduğumuz kampanyalarla daima, müşterilerimizin memnuniyetini kazanıyoruz. Online rezervasyon yaptırabilir tüm araç modellerine ve fiyatlarını görerek Yüce Antalya otogar araç kiralama fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Otogar Araç Kiralama

Antalya şehir terminali karşılamalı, anahtar teslim oto kiralama, şoförlü veya şoförsüz araç kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Ekonomik sınıf, lüks sınıf, minibüs kiralama seçenekleri ve otogardan karşılama hizmeti ile ulaşım ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Günlük seyahatlerinizde de aracı otogardan alıp otogara bırakarak zaman ve konfor kazanabilirsiniz. Web sayfamızdan tüm araç seçenekleri ve fiyatları değerlendirerek, online sipariş rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Devamını oku

Akdeniz Bölgesi'nin En İyi Araç Kiralama Firması

Yüce Rent A Car 2016 dan bu yana Antalya ve tüm ilçelerinde profesyonel araç kiralama hizmeti sağlıyor. Sektördeki deneyimimiz, kaliteli araç filomuz ve işinin uzmanı personelimiz ile kaliteli hizmet sunuyoruz. Antalya'nın en güvenilir oto kiralama firmalarından biri olarak, en ekonomik fiyat avantajlarıyla lüks araç ve ekonomik araçlarımızı sunuyoruz.

Yetki belgesi ve sertifika ile faaliyet göstererek ulaşım sektöründe güvenli ve nitelikli firma olarak beğeni topluyoruz. Araba kiralama Antalya firması hizmetleri arasında; günlük araç kiralamadan gelin arabası kiralamaya kadar her konuda faaliyet gösteriyoruz. Toplu organizasyonlar için minibüs ve otobüs kiralama hizmetleri ile şoförlü veya şoförsüz araç kiralama hizmeti sağlıyoruz. Yüce Rent A Car firması olarak havaalanı araç kiralama ve oto terminal araç kiralama hizmetleri ile günün her saati destek ve hizmet sunuyoruz.

Yüce araba kiralama Antalya hizmetlerimizde, lüks araç sınıflarımızla konfor sunumu ile, ultra lüks tatil anlayışınıza katkı sağlıyoruz. BMW, Mercedes ve Audi araçlarında 2018 model yenilenmiş filomuz ve tüm bakımları yapılmış modellerimizde şoför tahsisi ile birlikte cazip fiyat avantajlarını sunuyoruz.

Online Araç Kiralama Hizmeti

Profesyonellikten ödün vermeyen firmamız, Türkiye'nin her yerinden ve yurtdışından kolaylıkla rezervasyon yapabilmeniz için online hizmet sunuyor. Web Sayfamızın rent-a-car bölümüne girerek iletişim bölümünden rezervasyon yapabilirsiniz.

''Hayallerinizdeki tatilin ilk ve son adımıyız'' sloganıyla firmamız, tatil keyfinizi en konforlu şekilde yaşamamız için, profesyonel hizmet sunuyor. Her seyahatinizin keyifle geçmesi için araba kiralama Antalya hizmetleriyle konfor ve güven sunuyoruz. Online sayfamızdan; aracı alacağınız ve bırakacağınız şehirleri seçerek, lokasyon bilgisiyle kolay rezervasyon gerçekleştirebilirsiniz. Havaalanlarında iç hatlar ve dış hatlar seçenekleriyle, tarih ve saat belirterek rezervasyon işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Rezervasyon işleminde araç marka ve modeli ile fiyatlarını görebilir, online olarak rezervasyonu gerçekleştirebilirsiniz.

Devamını oku

Antalya Aquapark Nerede Var ?

   
   Yaz tüm hızıyla yaklaşıyor ve havalar giderek ısınıyor. Tatil için izninizi ayarladıysanız bavulunuzu hazırlayıp sizi Antalya'ya tatile gitmeyi öneriyoruz. Burada geçireceğiniz her dakikadan memnun kalacaksınız. Gezecek bir sürü yer ve yapılacak bir sürü aktivite var. Örneğin sabah konyaaltı plajında denize girip, öğleden sonra saklıkentte kayak yapabilirsiniz. Veya Manavgat Köprülü Kanyon ile rafting yapabilir yada Olimpos Antik Kenti gezebilirsiniz.
   Denize girmekten sıkıldıysanız ve daha eğlenceli bir aktiviye arıyorsanız size Aqua Parkları önerebiliriz. Antalya merkeze en yakın olarak Konyaaltında Aqua Parklar bulunmakta. Fiyatları oldukça uygun ve sadece giriş ücreti ödeyip akşama kadar su kaydırakları, havuz ve değişik aktivitelerde bulunabilirsiniz.
   Gününüz kısa ve tüm bu aktiviteleri yapmak istiyorsanız ulaşımınız için araba kiralama işlemi yapmanız gerekecek. Yazın sıcağında güneş heryeri kavururken ve nem oranı artmışken otobüs beklemek ve tatilinizi yollarda geçirmek sizin için işkenceye dönüşecek. Her bütçeye uygun fiyatları ve düşük yakıt tüketimli son model araçları olan www.yucerentacar.net firması ile günlük, haftalık veya aylık araç kiralama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Devamını oku

Antalya Atatürk Evi Müzesi



Gezerken duygulanacağınız kesinlikle görmeniz gereken bir yer.Antalya'ya tatile geldiyseniz kesinlikle Atatürk Evi Müzesini ziyaret etmelisiniz.
Şehir merkezine çok yakın olduğu için ulaşımda sıkıntı çekmeden kısa sürede ziyaret edebilirsiniz.

Cumhuriyetin ilk yıllarında Valiliğe ait olan ve Antalya’yı ziyaretlerinde Atatürk’e tahsis edilmiş olan köşk, Atatürk Müzesi yapılmak ve onun anılarını yaşatmak üzere 1984 yılında Kültür Bakanlığı’na tahsis edilmiştir. Şehrin yeni imar planı uygulaması sırasında cadde de kaldığı için ve yıkılan binanın aynısı Kepez elektrik Şirketi tarafından biraz geri çekilerek yeniden yaptırılmıştır. Dikdörtgen planlı, iki katlı, iki cepheli, üzeri kiremit örtülü kırma çatılı taş-tuğla duvarlı olan bina 1986 yılından beri Atatürk Evi ve Müzesi olarak hizmet vermektedir.


Müzede alt katta; Atatürk’ün Antalya’ya gelişleri ile ilgili gazete kupürleri ve resimlerin yer aldığı resim sergisi, Atatürk ve Antalya isimli Atatürk’ün Antalya’yı ziyaretlerini konu alan belgeselin izlenebileceği Barkovizyon odası, büro ile girişteki holde yemek odası yer almaktadır. Üst katta ise; yatak odası, iki adet çalışma odası ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan günümüze kadar basılan madeni ve kağıt paralar ile pullar ve hatıra paraların sergilendiği ayrı bir bölüm daha yer almaktadır.

Anıtkabir komutanlığından getirilen Atatürk’ün şahsi eşyalarının sergilendiği Müze Odası Müze’nin en önemli bölümlerindendir. 
Adres: Antalya Ataürk Evi ve Müzesi, Işıklar Caddesi, Antalya Ziyaret Saatleri: Nisan- Ekim 09.00-19.30 Kasım-Mart 08.30-17.30 Müze Pazartesi günleri kapalıdır. Atatürk Evi Müzesi’nde  giriş ücretisizdir.

Devamını oku

Antalya Gezilecek Yerler Listesi

 

Antalya Aquarium
Akvaryum - Aquarium

Dünyanın en büyük akvaryumlarından biri olan Aquarium, Antalya'da gezilecek yerler arasındadır. Sualtı dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkacağınız Aquarium, Antalya şehir merkezinde bulunmaktadır. Devamı...


Alanya Kalesi
Alanya Kalesi

Antalya'nın en önemli turizm merkezlerinden olan Alanya ilçesinde bulunan Alanya Kalesi, bölgenin turistik noktalarındandır. Tarihi, Helenistik Dönem'e kadar uzanan Alanya Kalesi, pek çok farklı devletin himayesi altına girmiştir. Devamı...


Aspendos
Aspendos

Aspendos Antik Kenti ve tarihi tiyatrosu, Antalya'nın Serik ilçesinde yer almaktadır. Aspendos Tiyatrosu, günümüze kadar ulaşmış olan en iyi korunmuş antik tiyatrodur. Devamı...



Çıralı
Çıralı

Antalya'da Caretta Caretta Kaplumbağaları'nın  yumurtlama alanlarından biri olan Çıralı, bölgenin en güzel plajlarından birine sahiptir. Çıralı'ya yakın bir konumda Phaselis, Arykanda ve Myra antik kentleri bulunmaktadır. Devamı...


Demre Noel Baba Kilisesi
Demre Noel Baba Kilisesi

Antalya'nın Demre ilçesi, turizmdeki ününü Noel Baba'ya borçludur. Aziz Nikolas ile özdeşleşen Noel Baba adına ilçede kilise bulunmaktadır ve günümüzde müze olarak hizmet vermektedir. Devamı...


Düden Şelalesi
Düden Şelalesi

Antalya'nın en önemli gezi yerlerinden biri olan Düden Şelalesi, şehir merkezine yaklaşık 9 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Aşağı Düden Şelalesi ve Yukarı Düden Şelalesi olarak ikiye ayrılan Düden Şelalesi, bir çok turisti ağırlamaktadır. Devamı...


Kaputaş Plajı
Kaputaş Plajı

Kanyon ağzı plajı olan Kaputaş, Antalya'nın el değmemiş güzelliklerinden biridir. Kaş-Kalkan arasındaki karayolunun kenarında bulunan Kaputaş Plajı'na inmek için 187 basamaklı bir merdiven kullanılmaktadır. Devamı...



Karain Mağarası
Karain Mağarası

Antalya'da bulunan Karain Mağarası, Türkiye'nin en büyük mağaralarından bir tanesidir. Tarihsel önemi de bulunan Karain Mağarası'nın içerisinde günümüzden 500.000 yıl öncesine ait kalıntılara ulaşılmıştır. Devamı...

 
 
Kaş Akçagerme Plajı
Kaş Akçagerme Plajı

Akçagermek Plajı, Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunmaktadır. Antalya-Fethiye yolu üzerinde plajın işletmesi, Kaş Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi tarafından yapılmaktadır ve fiyatları son derece uygundur. Devamı...



Likya Yolu
Likya Yolu

Fethiye'den başlayan Likya Yolu, Antalya'ya kadar uzanmaktadır. Toplam uzunluğu 509 kilometre olan Likya Yolu, Türkiye'de görülmesi gereken yürüyüş yollarından biridir. Devamı...



Manavgat Titreyen Göl
Manavgat Titreyen Göl

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Titreyen Göl, en ufak bir rüzgarda titrer şekilde dalgalanmasından dolayı bu adı almıştır. Manavgat Çayı'nın bir kolu olan Titreyen Göl, Manavgat ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıktadır. Devamı...


Manavgat Şelalesi
Manavgat Şelalesi

Manavgat ilçesinin en turistik yeri olan Manavgat Şelalesi, ırmak sularının 3-4 metre yüksekliğindeki bir falezden düşmesiyle oluşmaktadır. Şelalenin çevresinde piknik ve oturma alanları vardır. Devamı...



Olimpos
Olimpos

Antalya'nın en bilinen tatil yerlerinden olan Olimpos, Helenistik Dönem'de kurulmuş Antik Likya Liman Kenti'dir. Yeşil ile mavinin buluştuğu oldukça güzel bir tatil yeri olan Olimpos, Antalya tatil listesinin başında gelen yerlerdendir. Devamı...


Oyuncak Müzesi
Oyuncak Müzesi

Araştırmacı, şair ve yazar Sunay Akın'ın danışmanlığında açılan Antalya Oyuncak Müzesi, çocukların yanı sıra yetişkinlerin de görmesi gereken bir yerdir. Devamı...



Patara Plajı
Patara Plajı

Akdeniz'in en uzun plajı olan Patara'nın uzunluğu, 18 kilometredir. Caretta-Caretta kaplumbağalarının yumurtlama alanlarından biri olan Patara, Antalya'nın gözde plajlarındandır. Devamı...



Side Sualtı Müzesi
Side Sualtı Müzesi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Side Sualtı Müzesi, dünyanın en büyük ikinci sualtı müzesi amacıyla yola çıkmıştır. Antalya'daki dalış turizminin en önemli noktalarından olan Side'ye kurulan Sualtı Müzesi, bölgedeki turizm potansiyelini arttırmıştır. Devamı...



Üçağız Köyü
Üçağız Köyü

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan Üçağız Köyü, 2.500 yıllık bir tarihe sahiptir ve geçmişteki adı Teimiossa'dır. Tarihi Likya Yürüyüş Yolu rotasında yer alan Üçağız Köyü, hem tarihi kalıntıları hem de doğal güzelliği ile görülmeye değerdir. Devamı...


Yivli Minare
Yivli Minare

Antalya'da bulunan ilk İslam yapılarından biri olan Tarihi Yivli Minare, şehrin simgesi haline gelmiştir. Antalya şehir merkezinde yer alan Yivli Minare'nin 1230'lu yıllarda inşa edildiği düşünülmektedir. Devamı...


 
Xanthos-Letoon Antik Kentleri
Xanthos-Letoon Antik Kentleri

Antik dönemde Likya'nın en önemli iki yerleşim yeri olan Xanthos ve Letoon şehirleri, günümüzde Türkiye'nin UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi'nde yer alan, önemli gezi alanlarındandır.
Antalya Aquarium
Akvaryum - Aquarium

Dünyanın en büyük akvaryumlarından biri olan Aquarium, Antalya'da gezilecek yerler arasındadır. Sualtı dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkacağınız Aquarium, Antalya şehir merkezinde bulunmaktadır. Devamı...


Alanya Kalesi
Alanya Kalesi

Antalya'nın en önemli turizm merkezlerinden olan Alanya ilçesinde bulunan Alanya Kalesi, bölgenin turistik noktalarındandır. Tarihi, Helenistik Dönem'e kadar uzanan Alanya Kalesi, pek çok farklı devletin himayesi altına girmiştir. Devamı...


Aspendos
Aspendos

Aspendos Antik Kenti ve tarihi tiyatrosu, Antalya'nın Serik ilçesinde yer almaktadır. Aspendos Tiyatrosu, günümüze kadar ulaşmış olan en iyi korunmuş antik tiyatrodur. Devamı...



Çıralı
Çıralı

Antalya'da Caretta Caretta Kaplumbağaları'nın  yumurtlama alanlarından biri olan Çıralı, bölgenin en güzel plajlarından birine sahiptir. Çıralı'ya yakın bir konumda Phaselis, Arykanda ve Myra antik kentleri bulunmaktadır. Devamı...


Demre Noel Baba Kilisesi
Demre Noel Baba Kilisesi

Antalya'nın Demre ilçesi, turizmdeki ününü Noel Baba'ya borçludur. Aziz Nikolas ile özdeşleşen Noel Baba adına ilçede kilise bulunmaktadır ve günümüzde müze olarak hizmet vermektedir. Devamı...


Düden Şelalesi
Düden Şelalesi

Antalya'nın en önemli gezi yerlerinden biri olan Düden Şelalesi, şehir merkezine yaklaşık 9 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Aşağı Düden Şelalesi ve Yukarı Düden Şelalesi olarak ikiye ayrılan Düden Şelalesi, bir çok turisti ağırlamaktadır. Devamı...


Kaputaş Plajı
Kaputaş Plajı

Kanyon ağzı plajı olan Kaputaş, Antalya'nın el değmemiş güzelliklerinden biridir. Kaş-Kalkan arasındaki karayolunun kenarında bulunan Kaputaş Plajı'na inmek için 187 basamaklı bir merdiven kullanılmaktadır. Devamı...



Karain Mağarası
Karain Mağarası

Antalya'da bulunan Karain Mağarası, Türkiye'nin en büyük mağaralarından bir tanesidir. Tarihsel önemi de bulunan Karain Mağarası'nın içerisinde günümüzden 500.000 yıl öncesine ait kalıntılara ulaşılmıştır. Devamı...

 
 
Kaş Akçagerme Plajı
Kaş Akçagerme Plajı

Akçagermek Plajı, Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunmaktadır. Antalya-Fethiye yolu üzerinde plajın işletmesi, Kaş Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi tarafından yapılmaktadır ve fiyatları son derece uygundur. Devamı...



Likya Yolu
Likya Yolu

Fethiye'den başlayan Likya Yolu, Antalya'ya kadar uzanmaktadır. Toplam uzunluğu 509 kilometre olan Likya Yolu, Türkiye'de görülmesi gereken yürüyüş yollarından biridir. Devamı...



Manavgat Titreyen Göl
Manavgat Titreyen Göl

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Titreyen Göl, en ufak bir rüzgarda titrer şekilde dalgalanmasından dolayı bu adı almıştır. Manavgat Çayı'nın bir kolu olan Titreyen Göl, Manavgat ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıktadır. Devamı...


Manavgat Şelalesi
Manavgat Şelalesi

Manavgat ilçesinin en turistik yeri olan Manavgat Şelalesi, ırmak sularının 3-4 metre yüksekliğindeki bir falezden düşmesiyle oluşmaktadır. Şelalenin çevresinde piknik ve oturma alanları vardır. Devamı...



Olimpos
Olimpos

Antalya'nın en bilinen tatil yerlerinden olan Olimpos, Helenistik Dönem'de kurulmuş Antik Likya Liman Kenti'dir. Yeşil ile mavinin buluştuğu oldukça güzel bir tatil yeri olan Olimpos, Antalya tatil listesinin başında gelen yerlerdendir. Devamı...


Oyuncak Müzesi
Oyuncak Müzesi

Araştırmacı, şair ve yazar Sunay Akın'ın danışmanlığında açılan Antalya Oyuncak Müzesi, çocukların yanı sıra yetişkinlerin de görmesi gereken bir yerdir. Devamı...



Patara Plajı
Patara Plajı

Akdeniz'in en uzun plajı olan Patara'nın uzunluğu, 18 kilometredir. Caretta-Caretta kaplumbağalarının yumurtlama alanlarından biri olan Patara, Antalya'nın gözde plajlarındandır. Devamı...



Side Sualtı Müzesi
Side Sualtı Müzesi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Side Sualtı Müzesi, dünyanın en büyük ikinci sualtı müzesi amacıyla yola çıkmıştır. Antalya'daki dalış turizminin en önemli noktalarından olan Side'ye kurulan Sualtı Müzesi, bölgedeki turizm potansiyelini arttırmıştır. Devamı...



Üçağız Köyü
Üçağız Köyü

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan Üçağız Köyü, 2.500 yıllık bir tarihe sahiptir ve geçmişteki adı Teimiossa'dır. Tarihi Likya Yürüyüş Yolu rotasında yer alan Üçağız Köyü, hem tarihi kalıntıları hem de doğal güzelliği ile görülmeye değerdir. Devamı...


Yivli Minare
Yivli Minare

Antalya'da bulunan ilk İslam yapılarından biri olan Tarihi Yivli Minare, şehrin simgesi haline gelmiştir. Antalya şehir merkezinde yer alan Yivli Minare'nin 1230'lu yıllarda inşa edildiği düşünülmektedir. Devamı...


 
Xanthos-Letoon Antik Kentleri
Xanthos-Letoon Antik Kentleri

Antik dönemde Likya'nın en önemli iki yerleşim yeri olan Xanthos ve Letoon şehirleri, günümüzde Türkiye'nin UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi'nde yer alan, önemli gezi alanlarındandır.

 

Devamını oku

HİZMET SEKTÖRÜNÜZ 'MERHABA TRANSFER'

Merhaba Transfer ile artık havaalanlarına gitmek de dönmek de çok kolay.  Tarihi zenginlikleri ile meşhur, dünya çapında 'yeryüzü cenneti' olarak hitap edilen ülkemizin incisi Antalya'da artık ulaşımlarımız ve ziyaretlerimiz oldukça kolaylaşmıştır. Bu güzel cennet şehri sizlere en güzel şekilde hizmet verebilmek için çalışmaktayız. Merhaba Transfer olarak 18 yıllık kurumsal bir firma olarak en uygun, ekonomik ve güvenilir hizmeti sunmaktayız. Uygun fiyatları ile lüks, ve yakıt cimrisi dizel konforlu araçları ile sizleri bu güzel şehrin gezilerinde yalnız bırakmayacaktır.

Coğrafi yapısı ve uygun iklim koşulları ile yaz turizminin en ideal ili olan Antalya transfer firmaları ile de canlı doğasını keşfetmenizde önemli rol almaktadır. Merhaba Transfer firması olarak yapacağınız tüm doğa güzellikleri, tarihi zenginlikleri, Mağaralar ve şelaleler gezisinde sizlerle birlikte özel ve eğitimli şoförleri ile gezinize eşlik etmektedirler. Güvenliğiniz ve konforunuz açısından sizler için en özel hizmetleri sunmaktadır. Talep etmiş olduğunuz transfer hizmetleri ile yolcuğunuzun başlangıcından itibaren sonlandıracağınız süre itibariyle seyahatinizi eziyete dönüşmemesi açısından gerekli her türlü düzen ve konforu sağlamaktadır. Yurt dışı veya yurt içi ziyaretlerinizde havaalanına indiğiniz andan itibaren sizleri karşılayarak seyahat edeceğiniz ve konaklamak istediğiniz yerlere rahat ve huzurlu bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktadır. Merhaba Transfer uzun yıllık tecrübesiyle sizler için vermiş olduğu hizmetlerden gurur duymaktadır. Ziyaretlerinizi keyifli saatlere dönüştürerek zamanınızda tasarrufunuz ile rahat bir ortam sağlayacaktır. Yaklaşık olarak her yıl 15 milyon yabancı, yerli turistin ziyaret etmiş olduğu Antalya'da sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için, araçlarımızın bakımlarını, kontrollerini sıksık yaptırarak yeniletmekteyiz. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda yenilettiğimiz araçların, klimalı, konforlu ve rahat olmasına özen göstermekteyiz. Yalnız veya aileniz, sevdikleriniz, arkadaşlarınız ile de yapma imkanı bulduğunuz transfer firmamızda doğru tercih olduğumuzu göstermekteyiz. Kalitemiz bilincini de geliştirerek başta turizm taşımacılığını yapmamızla gelişimlerimizi hızla sürdürmekteyiz. Antalya'nın bir çok doğası, tarihi ve eşsiz denizi ile meşhur ilerinde de sizleri yalnız bırakmıyoruz. Yaklaşık olarak 640 km uzunluğundaki sahili ve 240'a yakın 5 yıldızlı otelleri ile ziyaretçilerine muhteşem tatil fırsatları sunan bu güzel şehir sizleri her sene tekrar ziyaret etmenize teşvik etmektedir. Merhaba Transfer firmamız iş stratejilerini destekleyecek doğrultusunda kaliteli politikası ile birlikte sunulmaktadır.  Başarının insanlar ile elde edileceğine inanmakla birlikte, değişik bakış açılarından, yaratıcılıklarından, yeni fikirlerinden yararlanmaktayız. İnançlarımız arasında, birbirimize saygı ve ciddiyet ile yaklaşmak, farklı öneriler ve görüşlere açık olmak, çalışanlarımızın performanslarını en yüksek seviyelere çıkarmak için de özen göstermekteyiz. Merhaba Transfer firmamız olarak, müşterilerimize, çalışma arkadaşlarımıza ve tedarikçilerimize dürüst davranarak, güvenilir ve sağlıklı bir iş ortamı sağlamak vereceğimiz hizmetlerin içerisinde müşteri memnuniyeti açısından önemlidir. Tarih kokan bu güzel şehrin dört bir yanını gezerek güzel vakit geçirmeniz ve sizlere sunacağımız hizmetler hem sizleri hem de bizleri memnun edecektir.

Toplumsal duyarlılığımız, sosyal sorumluluklarımız, çevre bilincimiz ile topluma örnek davranışlar sergilemekteyiz. Dürüst ve şeffaf yönetim yaklaşımını benimseyerek, yasalara saygılı bir şekilde davranmaktayız. Siz değerli müşterilerimiz ile yapacağımız eşsiz ziyaretlerinizde sizlerle birlikte olarak güvenliğiniz ve konforunuzu sağlamak bizler için zevkle yapacağımız bir görevdir. Merhaba Transfer olarak  hizmet verdiğimiz turizm sektöründe sizlere eşlik edecek olan eğitimli, deneyimli, bilinçli, güvenli, dürüst, ciddi, disiplinli, kaliteli, güler yüzlü, saygılı ve özverili şoförlerimiz ile memnuniyetinizi ve sizlere sunmuş olduğumuz kaliteli hizmetin niteliğini üst seviyelerde tutmak ve kazanmış olduğunuz güvenin kalıcılığını sağlayabilmek en güçlü arzumuzdur.

Devamını oku

TATİLDE ARAÇ KİRALAMA

Kuşkusuz olarak siz de bana katılacaksınızdır ki; tatil denince hepinizin aklına ilk gelen yerlerden birisidir Antalya. Antalya’ya gelince de tabiî ki beldibine uğramadan olmaz ama nasıl diye düşünüyorsanız okumaya devam edin. Dile kolay her sene milyonlarca turist ağırlayan bu ülkemizin cenneti haline gelmiş şehrimizin de gidebileceğiniz görebileceğiniz birçok bölgesi ve saklı cenneti vardır. Gerek bir iş seyahati için olsun gerek turistik bir amaç ile gitmiş olun tadını sonuna kadar çıkarmak isteyeceğiniz nadide güzelliklerin içinde olacaksınız. Tüm bunlar içinde onlara erişebilmeniz çok önemlidir. Bir çok şirket iş seyahatlerine gönderdiği elemanlarına burada araç kiralama imkanı sunmaktadır. Zira hepimizin malumu olduğu üzere gidemediğiniz yerlerin güzelliğine ancak ekranlardan bakabilirsiniz. Bu yüzden Antalya beldibi rent a car faaliyetleri sayesinde misafirler istedikleri yere istedikleri gibi ziyaretlerde bulunup bu eşsiz şehrin güzelliklerini doyasıya yaşayabilmektedirler. 
 

Şöyle çoluk çocuk bir tatile çıkmaya karar verdiniz diyelim aklınıza ilk gelen bölgede elbette ki Antalya ve çevresi olacaktır. Ancak arabanızda olsa kendi şehrinizde rahatlıkla hareket edebilirsiniz ancak uzun mesafeler gitmek arabayla ve özellikle yorgunluğu göze alsanız bile getirdiği riskleri göğüslemeniz gerekmezde. Zira tatile gidiyorsunuz neden kendinizi bir de yol ile yorup ayrıca gerilim yükleyesiniz ki. İşte böyle durumlar için en kolay çözümlerden birini sunuyor Araç kiralama firmaları.

Antalya Havalimanı Rent A Car firmasından istediğiniz zaman araç kiralayıp uçakla ya da başka şekilde ulaşımınızı tamamladığınız da bulunduğunuz tatil yerinde aracınızı hazır halde elde edebilirsiniz. Bu sayede hem zamandan hem rahatlığınızdan taviz vermemiş olursunuz hem de çok konforlu bir tatil seçeneğini doyasıya yaşarken bulursunuz kendinizi. O yüzden araç kiralama bir tatil öncesi yapmanız gereken belki de ilk iştir.


 

Devamını oku

ANTALYA ARAÇ KİRALAMA'DA KALİTELİ HİZMET

Dünya çapında gezilip görülecek yerler açısından ilk sıralarda yer alan Antalya, tarım, ticaret ve turizm sektöründe hızla gelişim göstermektedir. Özellikle yurt dışından gelen misafirleri ağırlayan Antalya ya her yıl yaklaşık olarak 4-5 milyon civarında misafir gelmektedir. İlk başta her gelen misafirin görmek istediği eski Antalya evleridir. Yazları çok sıcak geçen Antalya da, güneşin gelişini engellemediği bilinen ve kışları ılık, yağışlı geçen şehir de güneşin sıcaklığını içine çektiği bilinmektedir. Antalya nın ilk Türk yapısı olarak bilinen yivli minare, merkez de liman yakınlarında bulunmaktadır. Yivli minare tuğla ile inşa edilmiş olup, sekiz yarım silindirden oluşmaktadır.
 

Antalya ya geliş amacınız ne olursa olsun, Antalya da yapılan ilk Türk mimarisi olan yivli minareyi ziyaret etmeden gitmenizi istemeyiz. Şehrin dört bir yanı gezilip görülmeye doyulmayacak anıtlar ve yapıtlar barındırmaktadır. Eğer sizler de Antalya ya gelmek istiyor ve ulaşım sorunu aklınıza takılıyor ise Antalya Araç Kiralama firmasından yardım ve destek alarak, kendi aracınız rahatlığı ve konforu içerisinde seyahat edebilirsiniz.


Kesik minare olarak bilinen Ulu Cami Birçok devirler de işlenmiş ve kullanılmıştır. Fakat Osmanlı Devleti Döneminde bir dönem Mevlevihane olarak kullanılmış olup, daha sonra cami olarak hizmet vermeye devam etmiştir. Gece renklenmesi ile bilinen Kaleiçi, Konyaaltı ve lara caddeleri yine çok rağbet gören yerler arasında bulunmaktadır.  Şehirden biraz uzak olan Perge Hristiyanlar için ayrı bir öneme sahiptir. Aziz Poulas ve Borndoos Perge ye gelip inceleme yapmıştır. Seyahatlerinizi kolaylaştırmak adına araçta kaliteli hizmet vermek için her türlü hizmeti sunan Antalya Araç Kiralama firması, güvenilir araç kiralama firmaları arasında ilk adres olarak bilinmektedir. İsteğe bağlı olarak manuel veya otomatik vites seçenekleri yanında ücrete tabi olarak navigasyon cihazı da kullanmak isterseniz yine firmamız tarafından sağlanabilmektedir.

Mağdur olmamanız adına araçlarımızı siz değerli müşterilerimize teslim etmeden önce bakımlarını titizlikle yaptıran firmamız sizi her koşulda asla yalnız bırakmamaktadır. Misyonu Antalya da bulunan en iyi Araç Kiralama firması olmak olan Antalya Araç Kiralama firması, her türlü öneri ve şikayetlerinizi dikkate alarak kendini sürekli yenilemektedir. Müşteri memnuniyetine önem veren firmamızdan memnun olarak ayrılmanız için tüm şartlarını zorlamaktadır. Kilometre de sınır tanımaması yine müşteri memnuniyetini ön planda tutmasının bir göstergesi olarak bilinmektedir.

Devamını oku