HİZMET SEKTÖRÜNÜZ 'MERHABA TRANSFER'

Merhaba Transfer ile artık havaalanlarına gitmek de dönmek de çok kolay.  Tarihi zenginlikleri ile meşhur, dünya çapında 'yeryüzü cenneti' olarak hitap edilen ülkemizin incisi Antalya'da artık ulaşımlarımız ve ziyaretlerimiz oldukça kolaylaşmıştır. Bu güzel cennet şehri sizlere en güzel şekilde hizmet verebilmek için çalışmaktayız. Merhaba Transfer olarak 18 yıllık kurumsal bir firma olarak en uygun, ekonomik ve güvenilir hizmeti sunmaktayız. Uygun fiyatları ile lüks, ve yakıt cimrisi dizel konforlu araçları ile sizleri bu güzel şehrin gezilerinde yalnız bırakmayacaktır.

Coğrafi yapısı ve uygun iklim koşulları ile yaz turizminin en ideal ili olan Antalya transfer firmaları ile de canlı doğasını keşfetmenizde önemli rol almaktadır. Merhaba Transfer firması olarak yapacağınız tüm doğa güzellikleri, tarihi zenginlikleri, Mağaralar ve şelaleler gezisinde sizlerle birlikte özel ve eğitimli şoförleri ile gezinize eşlik etmektedirler. Güvenliğiniz ve konforunuz açısından sizler için en özel hizmetleri sunmaktadır. Talep etmiş olduğunuz transfer hizmetleri ile yolcuğunuzun başlangıcından itibaren sonlandıracağınız süre itibariyle seyahatinizi eziyete dönüşmemesi açısından gerekli her türlü düzen ve konforu sağlamaktadır. Yurt dışı veya yurt içi ziyaretlerinizde havaalanına indiğiniz andan itibaren sizleri karşılayarak seyahat edeceğiniz ve konaklamak istediğiniz yerlere rahat ve huzurlu bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktadır. Merhaba Transfer uzun yıllık tecrübesiyle sizler için vermiş olduğu hizmetlerden gurur duymaktadır. Ziyaretlerinizi keyifli saatlere dönüştürerek zamanınızda tasarrufunuz ile rahat bir ortam sağlayacaktır. Yaklaşık olarak her yıl 15 milyon yabancı, yerli turistin ziyaret etmiş olduğu Antalya'da sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için, araçlarımızın bakımlarını, kontrollerini sıksık yaptırarak yeniletmekteyiz. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda yenilettiğimiz araçların, klimalı, konforlu ve rahat olmasına özen göstermekteyiz. Yalnız veya aileniz, sevdikleriniz, arkadaşlarınız ile de yapma imkanı bulduğunuz transfer firmamızda doğru tercih olduğumuzu göstermekteyiz. Kalitemiz bilincini de geliştirerek başta turizm taşımacılığını yapmamızla gelişimlerimizi hızla sürdürmekteyiz. Antalya'nın bir çok doğası, tarihi ve eşsiz denizi ile meşhur ilerinde de sizleri yalnız bırakmıyoruz. Yaklaşık olarak 640 km uzunluğundaki sahili ve 240'a yakın 5 yıldızlı otelleri ile ziyaretçilerine muhteşem tatil fırsatları sunan bu güzel şehir sizleri her sene tekrar ziyaret etmenize teşvik etmektedir. Merhaba Transfer firmamız iş stratejilerini destekleyecek doğrultusunda kaliteli politikası ile birlikte sunulmaktadır.  Başarının insanlar ile elde edileceğine inanmakla birlikte, değişik bakış açılarından, yaratıcılıklarından, yeni fikirlerinden yararlanmaktayız. İnançlarımız arasında, birbirimize saygı ve ciddiyet ile yaklaşmak, farklı öneriler ve görüşlere açık olmak, çalışanlarımızın performanslarını en yüksek seviyelere çıkarmak için de özen göstermekteyiz. Merhaba Transfer firmamız olarak, müşterilerimize, çalışma arkadaşlarımıza ve tedarikçilerimize dürüst davranarak, güvenilir ve sağlıklı bir iş ortamı sağlamak vereceğimiz hizmetlerin içerisinde müşteri memnuniyeti açısından önemlidir. Tarih kokan bu güzel şehrin dört bir yanını gezerek güzel vakit geçirmeniz ve sizlere sunacağımız hizmetler hem sizleri hem de bizleri memnun edecektir.

Toplumsal duyarlılığımız, sosyal sorumluluklarımız, çevre bilincimiz ile topluma örnek davranışlar sergilemekteyiz. Dürüst ve şeffaf yönetim yaklaşımını benimseyerek, yasalara saygılı bir şekilde davranmaktayız. Siz değerli müşterilerimiz ile yapacağımız eşsiz ziyaretlerinizde sizlerle birlikte olarak güvenliğiniz ve konforunuzu sağlamak bizler için zevkle yapacağımız bir görevdir. Merhaba Transfer olarak  hizmet verdiğimiz turizm sektöründe sizlere eşlik edecek olan eğitimli, deneyimli, bilinçli, güvenli, dürüst, ciddi, disiplinli, kaliteli, güler yüzlü, saygılı ve özverili şoförlerimiz ile memnuniyetinizi ve sizlere sunmuş olduğumuz kaliteli hizmetin niteliğini üst seviyelerde tutmak ve kazanmış olduğunuz güvenin kalıcılığını sağlayabilmek en güçlü arzumuzdur.