Antalya Şehir Terminali Araç Kiralama Hizmetleri

Antalya'nın en güvenilir firması olarak, araç kiralama hizmetlerimiz ile Yüce Rent A Car ayrıcalıklarını sunuyoruz. Firmamız sektörün belirleyici ve öncüsü olarak Antalya'nın tüm ilçelerinde faaliyet gösteriyor. 70 araçlık filo, 19 ilçe servisi, merkez ofis ve Türkiye'nin her noktasına araç kiralama hizmeti ile deneyim ve iş kalitemizi sunuyoruz. Firmamız, Antalya otogar araç kiralama ve havaalanı araç kiralama hizmeti ile seyahatlerinizi keyifli hale getiriyor. Legal olarak hizmet veren şirketimizde, tüm araçlarımızı kaskolu ve sigortalı olarak sunuyoruz.

En yeni model orta sınıf araçlar ve lüks araç sınıfları ile her bütçeye uygun fiyat avantajımızı sunuyoruz. Yüce Rent A Car hizmetleriyle, şehir içi ve yurtiçi seyahatlerinizde Antalya'nın güvenilir firması olarak 7/24 hizmet sunuyoruz. Yurt dışından gelen turistler içinde, havalimanı araç kiralama hizmeti ve şoförlü araç kiralama servisi ile ulaşım ihtiyaçlarını en nitelikli şekilde karşılıyoruz. Antalya otogar araç kiralama firması olarak sunduğumuz diğer hizmetler arasında;

·         Günlük oto kiralama

·         Aylık oto kiralama

·         Yıllık oto kiralama

·         Filo kiralama hizmetleri

·         Havalimanı oto kiralama

·         Otogar araç kiralama

·         Gelin arabası kiralama

·         Minibüs ve otobüs kiralama seçenekleri bulunuyor.

Günlük 17 euro'dan başlayan cazip fiyat avantajlarımız ile aylık ve yıllık kiralamalarda sunduğumuz kampanyalarla daima, müşterilerimizin memnuniyetini kazanıyoruz. Online rezervasyon yaptırabilir tüm araç modellerine ve fiyatlarını görerek Yüce Antalya otogar araç kiralama fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Otogar Araç Kiralama

Antalya şehir terminali karşılamalı, anahtar teslim oto kiralama, şoförlü veya şoförsüz araç kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Ekonomik sınıf, lüks sınıf, minibüs kiralama seçenekleri ve otogardan karşılama hizmeti ile ulaşım ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Günlük seyahatlerinizde de aracı otogardan alıp otogara bırakarak zaman ve konfor kazanabilirsiniz. Web sayfamızdan tüm araç seçenekleri ve fiyatları değerlendirerek, online sipariş rezervasyon yaptırabilirsiniz.