Otomobil Kiralamanın En Güvenilir Adresi Elitcar Rental

Atatürk havalimanı oto kiralama konusunda arabanızı teslim alabileceğiniz ve firmaya teslim edebileceğiniz merkezlerden bir tanesidir. Farklı bir ilden İstanbul’a geldiğinizde arabanızın havalimanında sizi beklemesi işlerinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Teslimatınızı da yine aynı şekilde havalimanında yapabilir ve ödeme işlemlerini yanınıza gelen Elitcar Rental yetkilisi aracılığı ile de tamamlama imkanını elde edebilirsiniz. Ödeme işlemleri konusunda güvenilirlik arz etmesi firmanın piyasa içerisinde önemli bir yere sahip olmasının temelini hazırlamaktadır. Başlangıçta ne kadar ücret üzerinden anlaşma sağladıysanız o miktarı ödemeniz yeterli olacaktır. Size ek bir ücret ya da ödeme çıkarılmayacaktır. Arabanızı teslim alacağınız yeri kendiniz belirleyebilir ve bu şekilde teslim alabilirsiniz. Yine aynı şekilde firmaya arabayı teslim edeceğiniz alanı da size uygun olan bir mekanı seçerek firmaya iletebilirsiniz.

Firma 2005 senesinden beri araba kiralama konusunda ülkemizde marka olma yolunda ilerleyen şirketlerdendir. Online olarak hizmet verebilen ve bu aşamayı da güvenilir bir şekilde sağlayan nadir firmalardan olan Elitcar Rental’a tek bir tık ile erişim sağlayabilirsiniz.

Elitcar Rental kapsamında müşterilere sunulmuş olan arabaların kalitesine bir göz atıldığı zaman oldukça yeni modellerin düşük kilometreler ile kişilerin seçimine sunulduğu görülmektedir. Kiralayacağınız arabaların kilometresinin düşük olması sebebi ile kullanımdan kaynaklanan hatalar ile ya da aracın yıpranmış olması ile alakalı da sorunlar elimine edilmiş olmaktadır. Hangi modeli seçerseniz seçin aynı hizmet kalitesinden faydalanacağınızdan emin olabilirsiniz.

Son Model Arabaları Deneme Fırsatı Elde Edin

Atatürk havalimanı oto kiralama mekanı olarak seçildikten sonra full kasko ile aracınızı teslim alabilirsiniz. Bazı araba kiralama şirketleri müşterilerine teslim etmiş oldukları araçlarda kaskonun ya da bakımların ne durumda olduğunu kontrol etmeden işlem gerçekleştirmektedir. Bu da herhangi bir kaza durumunda kişilerin sıkıntılı süreçler yaşamalarına neden olmaktadır.

 Elitcar Rental kapsamında aracınızın ful kaskolu olduğundan emin olabilirsiniz. Kaza geçirmeniz durumunda bu kasko zaten direkt olarak devreye girecek ve masraflar karşılanacaktır. Dikkat etmeniz gereken tek şey kendi sağlığınızı korumak adına güvenli sürüş deneyimleri yaşamak, geri kalan bütün detaylar firma tarafından halledilmektedir. https://elitcarrental.com/ adresini ziyaret ettiğiniz zaman hem araç modellerini hem de kasko durumlarını detaylı olarak görebilirsiniz. Online sistem kullanım bakımından oldukça kolay olduğu için her yaştan kişiye hitap edebilmekte ve hiçbir sorun ile karşılaşılmadan kullanılmaktadır.

Güvenli Kiralama İçin Uyulması Gereken Kurallar Nelerdir?

Her firma gibi Elitcar Rental bünyesinde de süreç içerisinde uyum sağlamanız gereken kurallar bulunmaktadır. Örneğin Atatürk havalimanı oto kiralama adımını tamamlamak isteyen kişilerin göz önünde bulundurmaları gereken kurallardan bazıları şu biçimde sıralanmaktadır;

  • Kiralama gerçekleştirmeniz için belirlemeniz gereken minimum süre bir gündür. Firma kapsamında saatlik kiralamalar yapılmamaktadır. En az bir günlük bir kiralama ile Elitcar Rental’dan arabanızı teslim alabilirsiniz.
  • Arabanızı teslim etme saatinizde bir değişim meydana gelirse bu değişimden firmayı haberdar etme gibi bir zorunluluğunuz bulunmaktadır. Bu konudaki limit ise 2 saattir. 2 saati aşan gecikmelerde gecikme zammı ücrete dahil edilmektedir.