Akdeniz Bölgesi'nin En İyi Araç Kiralama Firması

Yüce Rent A Car 2016 dan bu yana Antalya ve tüm ilçelerinde profesyonel araç kiralama hizmeti sağlıyor. Sektördeki deneyimimiz, kaliteli araç filomuz ve işinin uzmanı personelimiz ile kaliteli hizmet sunuyoruz. Antalya'nın en güvenilir oto kiralama firmalarından biri olarak, en ekonomik fiyat avantajlarıyla lüks araç ve ekonomik araçlarımızı sunuyoruz.

Yetki belgesi ve sertifika ile faaliyet göstererek ulaşım sektöründe güvenli ve nitelikli firma olarak beğeni topluyoruz. Araba kiralama Antalya firması hizmetleri arasında; günlük araç kiralamadan gelin arabası kiralamaya kadar her konuda faaliyet gösteriyoruz. Toplu organizasyonlar için minibüs ve otobüs kiralama hizmetleri ile şoförlü veya şoförsüz araç kiralama hizmeti sağlıyoruz. Yüce Rent A Car firması olarak havaalanı araç kiralama ve oto terminal araç kiralama hizmetleri ile günün her saati destek ve hizmet sunuyoruz.

Yüce araba kiralama Antalya hizmetlerimizde, lüks araç sınıflarımızla konfor sunumu ile, ultra lüks tatil anlayışınıza katkı sağlıyoruz. BMW, Mercedes ve Audi araçlarında 2018 model yenilenmiş filomuz ve tüm bakımları yapılmış modellerimizde şoför tahsisi ile birlikte cazip fiyat avantajlarını sunuyoruz.

Online Araç Kiralama Hizmeti

Profesyonellikten ödün vermeyen firmamız, Türkiye'nin her yerinden ve yurtdışından kolaylıkla rezervasyon yapabilmeniz için online hizmet sunuyor. Web Sayfamızın rent-a-car bölümüne girerek iletişim bölümünden rezervasyon yapabilirsiniz.

''Hayallerinizdeki tatilin ilk ve son adımıyız'' sloganıyla firmamız, tatil keyfinizi en konforlu şekilde yaşamamız için, profesyonel hizmet sunuyor. Her seyahatinizin keyifle geçmesi için araba kiralama Antalya hizmetleriyle konfor ve güven sunuyoruz. Online sayfamızdan; aracı alacağınız ve bırakacağınız şehirleri seçerek, lokasyon bilgisiyle kolay rezervasyon gerçekleştirebilirsiniz. Havaalanlarında iç hatlar ve dış hatlar seçenekleriyle, tarih ve saat belirterek rezervasyon işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Rezervasyon işleminde araç marka ve modeli ile fiyatlarını görebilir, online olarak rezervasyonu gerçekleştirebilirsiniz.