Antalya Aquapark Nerede Var ?

   
   Yaz tüm hızıyla yaklaşıyor ve havalar giderek ısınıyor. Tatil için izninizi ayarladıysanız bavulunuzu hazırlayıp sizi Antalya'ya tatile gitmeyi öneriyoruz. Burada geçireceğiniz her dakikadan memnun kalacaksınız. Gezecek bir sürü yer ve yapılacak bir sürü aktivite var. Örneğin sabah konyaaltı plajında denize girip, öğleden sonra saklıkentte kayak yapabilirsiniz. Veya Manavgat Köprülü Kanyon ile rafting yapabilir yada Olimpos Antik Kenti gezebilirsiniz.
   Denize girmekten sıkıldıysanız ve daha eğlenceli bir aktiviye arıyorsanız size Aqua Parkları önerebiliriz. Antalya merkeze en yakın olarak Konyaaltında Aqua Parklar bulunmakta. Fiyatları oldukça uygun ve sadece giriş ücreti ödeyip akşama kadar su kaydırakları, havuz ve değişik aktivitelerde bulunabilirsiniz.
   Gününüz kısa ve tüm bu aktiviteleri yapmak istiyorsanız ulaşımınız için araba kiralama işlemi yapmanız gerekecek. Yazın sıcağında güneş heryeri kavururken ve nem oranı artmışken otobüs beklemek ve tatilinizi yollarda geçirmek sizin için işkenceye dönüşecek. Her bütçeye uygun fiyatları ve düşük yakıt tüketimli son model araçları olan www.yucerentacar.net firması ile günlük, haftalık veya aylık araç kiralama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.